Nyárutó - átalakulás

Sunday, September 14, 2014

Utolsó bejegyzésem még a nyár derekán született, mi is történt azóta?

 

Huh...elég távolinak tűnik már...épp a minap megfogalmaztam az időről alkotott felismerésemet, mely szerintem inkább egy képlékeny folyamnak tekinthető, ahol áthághatjuk a földi fizikai tér-idő korlátainkat. Ebbe a folyamba helyezve tudatunkat gondolatban utazhatunk bárhová, teremthetünk az időtlenségben bármit, és megvalósíthatunk rég dédelgetett álmokat, megélhetjük az örömöt, lelkesedést, láthatunk képeket a jövőből, és a múltból egyaránt, mintegy útmutatóul a mostani életünkhöz.

 

Épp egy ilyen elmélyülésben történt velem, hétfőn reggel, hogy feltettem a kérdést belül, hogyan tovább? S a válasz azonnal érkezett: Barb Tailor showroom - Budapesten.

Ezt az irányt érzem is, hogy jó lesz, még érni kell hozzá, mindenképpen megerősödni, főleg anyagilag, ez az alapja sajnos, csak a lelkesedés egyenlőre kevés. De a magocska el van bennem ültetve, szeretném, ha személyesen is megismerhetnétek, hogy ezáltal teljesebb képet kapjatok a munkáimról.

 

Az Átalakulás történik velünk, folyamatosan, személy szerint az elmúlt heteket, hónapot befele fordulással töltöttem, de közben mintha kívül is helyezkedtem volna önmagamon ugyanakkor, hogy rálátással legyek az életemre. Talán éppen időszerű volt eltemetnem egy kicsit magam...átvitt értelemben persze.

 

 

 

Az egyiptomi kollekcióm készül, 5 új modellt terveztem, ez első két táska már a valóságban is kész van. A folyamat teljesen összefügg a belső megéléseimmel...

Szinte hetekig nem történt velük semmi, mintha rám vártak volna...a lelki és szellemi fejlődésemre...fantasztikus érzés felismerni az összefüggést.

 

Kívánom Nektek, akik hasonló úton jártok, hogy merjétek meglátni, meghallani a belső hangotokat, a felismeréseket a saját életetekre, és merítsetek mindebből erőt, hiszen minden fájdalom azért születik meg, hogy kizökkenjünk a komfort-zónánkból, és képesek legyünk egy új nézőpontból meglátni magunkat, hogy képesek legyünk új döntéseket hozni, és cselekedni Ön-Magunkért:)

 

Szeretettel

Barb

 

 

 

 

 

Please reload

Follow Us

  • Facebook Classic
  • Instagram - Grey Circle
  • Pinterest Classic
  • Google Classic
Featured Posts

Útnak indulás

November 19, 2014

1/4
Please reload

Recent Posts

January 12, 2019

January 17, 2016

January 18, 2015

November 19, 2014

Please reload

Search By Tags