Útnak indulás

Wednesday, November 19, 2014

 

Eltűnődök, hogy már két hónapja írtam ide utoljára...

Igen tartalmas és hatékony időszak volt, elkészültem az új kollekciómmal, a weboldallal, sok személyes bemutatkozásom volt a táskákkal, rengeteg pozitív és segítő szándékú visszajelzést kaptam. Hálás köszönet érte Mindannyiótoknak.

 

Amivel most készültem Nektek, az egy kis videó felvétel, ahol jobban láthatjátok a már megrendelésre készített táskákat.

 

 

 

Mivel közeledünk a Karácsony szent ünnepéhez, szívből ajánlom, ha megszólít valamelyik alkotásom, amit magadnak vagy szeretteidnek adnál, vedd fel velem a kapcsolatot időben.

Néhány darab van készleten, bemutató jelleggel, de hogy biztosan elkészüljön, meg kell rendelni őket. 

 

Kedves ismerősöm egy általunk készített bőr pénztárcát kapott ajándékba a barátaitól, és a következő visszajelzést kaptam tőle:

 

"Nagyon szépen köszönöm a csodálatos pénztárcát!!! Nem gondoltam, hogy ekkora boldogságot tud nekem okozni. Nincs kézzel fogható ok, de mégis boldog vagyok.

Ma megmutattam egy ismerősömnek (nem az első, és nem is az utolsó), akinek szintén nagyon tetszett...

Működik a varázslat!!!

Köszönöm az Áldást, amivel megajándékoztál!

Szeretettel ölellek
Ildi"

 

Hát csupa melegség tölt el ilyenkor, nagyon boldog vagyok, amikor ilyen örömöket okozhatok a termékeimen keresztül! Ez valójában mindennél többet ér :)

 

Szeretettel várom megrendeléseiteket, hogy minél többen érezhessük a Mágikus kollekció varázslatos energiáit. Mert hiszem, hogy minél többen tudatosítjuk magunkban ezt az erőt, és ahogy egyre többen kapcsolódunk össze a táskákon, tárcákon keresztül, annál örömtelibbek, gazdagabbak, sikeresebbek lesznek a napjaink, kisugárzásunk megnő, és így tudunk pozitívan hatni a környezetünkre, és a világra is :)

 

Hálával gondolok Rátok.

Barb Tailor

 

 

 

 

 

Please reload

Follow Us

  • Facebook Classic
  • Instagram - Grey Circle
  • Pinterest Classic
  • Google Classic
Featured Posts

Útnak indulás

November 19, 2014

1/4
Please reload

Recent Posts

January 12, 2019

January 17, 2016

January 18, 2015

November 19, 2014

Please reload

Search By Tags