top of page

Gyönyörű látomás

Kedveseim,

Végre megérett bennem, hogy néhány gondolattal útnak indítsam ezt az évet, és inspiráljalak Benneteket arra, hogy megálmodjátok Ti is, mit akartok megvalósítani ebben az esztendőben. 2015 az asztrológia szerint is kiemelkedően fontos, mert a Jupiter szerencsét hozó ereje támogat mindenkit abban, hogy könnyebben elérjük az áhított életet, bőséggel és szerelemmel ajándékozzon meg minket. Utoljára 49 éve volt ilyen bolygóállás, amikor ilyen könnyedén létrejönnek a változások, de ez persze csak akkor, ha teszünk is érte.

Személy szerint úgy döntöttem, hogy kézbe veszem az életem, és tovább gondolom-álmodom az eljövendőt, és a varázslatos alkotásaimat továbbra is szerelemmel és szenvedéllyel átitatva készítem Nektek, hogy erőt meríthessetek belőlük, és önbizalmat, kitartást a hétköznapokban.

Elkészítettem az álomtablómat, ami egy csodálatos teremtő montázs, a céljaimról, vágyaimról.

Rég dédelgetett és szinte már majdnem elfeledett álmaimat emeltem át a múltból a jelenbe, kiollóztam újságokból azokat a képeket, üzeneteket, amik közelebb visznek a megvalósuláshoz, és ebből alkottam meg ezt a montázst, amit kiraktam a falamra, hogy naponta lássam a céljaimat.

Tavaly is készítettem ilyet, amit feltettem abból bizony 95%-át el is értem:)

A maradék 5%-ot pedig tovább viszem erre az évre, így a megvalósulások folyamatosságban maradnak.

Bíztatlak Benneteket, hogy ÁLMODJATOK nagyot, tűzzétek ki CÉLUL, és legyen ez a cél a VEZÉRCSILLAGOTOK. Merjetek elindulni felé, legyetek kitartóak, fogadjátok el az úton a kihívásokat, és élvezzétek a sok örömöt, a véletlen találkozásokat és tapasztalásokat a megvalósulás útján.

És hogy tényleg motiváljalak Benneteket, egy játékot indítok, mely egész évre szól:

1. Írd össze álmaidat, a legmélyebbre eldugottakat is! Csinálj bakancslistát azokról a dolgokról, amit meg akarsz tapasztalni, vagy valósítani.

2. Képzeld el az érzést, hogy olyan életet élsz, amiről álmodtál. Ne korlátozd a negatív gondolataiddal, csak vizualizáld, hogy mit érzel, kik vesznek körül, hol vagy, mit csinálsz éppen, milyen illatokat, ízeket érzel. Koncentrálj az érzésre, éld bele magad ebbe a képbe.

3. Gyűjts képeket magazinokból, vagy újságokból, vagy internetről is nyomtathatsz ki.

Alkosd meg teremtő montázsodat 2015-re. Ragasztd fel a képeket, szövegeket úgy, hogy az a lehető legjobban kifejezze a vágyott dolgaidat. Ez egy jövő-teremtő rituálé, ezért teremtsd meg magadnak a nyugodt környezetet, gyújts egy gyertyát, füstölőt, illóolajat. Hallgass kellemes zenét, hogy teljesen átadd magad az alkotó-teremtő rituálénak.

4. Ha elkészültél, gyönyörködj a jövődben, érezni fogod, hogy milyen ereje van már most.

Készíts fényképet róla, és 2015. február 1-ig küldd el nekem, a barbtailor@gmail.com emailcímre. A levélben röviden írd is le, hogy mit akarsz megtapasztalni ebben az esztendőben.

Aki benevez a játékba, ajándékba kap tőlem egy amulettet, amit személyre szabottan felszentelek, így erőt meríthettek általa egész évben.

Jövő ilyenkor pedig értékelni fogod-fogjuk, hogy mit sikerült elérni, akinek a legtöbb dolog valóra vált, egy Barb Tailor táskát kap tőlem ajándékba.

Nos, benevezel a Jövő Teremtő játékomba?

Kíváncsian várom a montázsaitokat!

Szeretettel:

Barb Tailor

Bővebben itt olvashatjátok az asztrológiai előrejelzést, amit érdemes elolvasni:

bottom of page