top of page

Engedni a régit - fogadni az újat


Az álmokat nem kergetni kell, hanem teremteni. Felismerni, hol van dolgunk, és azt is, hogy mikor csukjunk be egy ajtót, és igen, ezt nem mindig egyszerű megtenni. Főleg, ha amit épp elengedni készülünk éveken át táplálta a lelkünket, új barátságokat hozott, különleges eseményekre juttatott el, inspiráció volt, és sok mindenre tanított.Ugye Te is ismered ezt az érzést? Nálam a gondolat, hogy kiköltözzek a budapesti Showroomból az elmúlt két évben többször is megjelent. Nem volt egyértelmű, hogy szívből megtegyem, ezért hagytam időt, hogy az élet hullámai meddig visznek el. Csak figyeltem magam, hogy mennyire vagyok inspirált felutazni Budapestre, és be kellett lássam, hogy a pandémia zátonyra futtatta a hajómat, megfeneklett a lelkesedésemmel együtt ...


Üzlettársainkkal közösen köszöntünk el 2022. januárjában a Showroom Visegrádi utca 33-tól, és hálával a szívünkben utoljára bezártuk az ajtónkat.


És közben figyeltem magam... nosztalgikus hangulatban voltam, hiszen több, mint 3 évig része volt az életemnek ez a Csoda. Egy kis ékszerdoboz, a piros szőnyeggel a közepén, mint egy lüktető szív... és csupa színes és egyedi designer alkotás, a sok kedves találkozás, a közösség ereje, az együtt teremtés, a street fashion fotózások, és az izgalmas rendezvényeken való megjelenések - igazán felemelő emlékek és élmények születtek ez idő alatt. És a külső-belső átalakulás, ami ezek hatására megtörtént, olyan szép erre is gondolni, hiszen ma sokkal harmonikusabban és nőiségemben kiteljesedettebben érzem magam, mint bármikor eddigi életemben.

Jó érzés megállni egy pillanatra és így végig nézni ezen a folyamaton.


Na de ne felejtsük el, hogy 2022 van - és a bolygóállások is azt mutatják, hogy óriási energiák támogatják most a változás folyamatát. Itt az ideje engednünk leomlani mindent magunkban és magunk körül, ami már nem szolgál, és szinte varázsütésre teszik a szemünk elé az új lehetőségeket amiben fejlődhetünk. Most van az, amikor tényleg érdemes nyitott szemmel és szívvel járni, nehogy elszaladjunk valami olyan csoda mellett, amire igazából mindig is vágytunk :)


Így történt velem, hogy szinte belebotlottam egy tündéri kis üzletbe kedvenc utcámban Pécsett. Hatalmas üveg kirakata teljesen a budapesti szalon hangulatát idézte, bekukkantva pedig még egy kis galériát is felfedeztem odabent. Nem volt kiírva rá, hogy kiadó, így azonnal bekopogtattam a szomszédos üzletbe, ahol készségesen segítettek kideríteni, kit kereshetek. Nem volt kétség bennem, amikor felhívtam a tulajdonost, és személyesen is megnéztem belülről is az üzletet, hogy egy új lehetőség ajtaja nyílott meg előttem.A kreatív energiák, az új álmok, új ötletek, a megújulás szele szívből megérintett engem, és nemcsak engem, hanem Zsófi lányomat is, mert már évek óta készültünk erre, hogy valamit közösen hozzunk létre, és együtt, egymást inspirálva és támogatva, igazi értéket teremtsünk. És eljött ez a pillanat, az elültetett magocska váratlanul, egy februári napon csírázni kezdett. Éppen az 50. születésnapom idején. Teljesen elvarázsolódtunk, és végtelenül élvezzük, ahogy az ötleteink és az univerzum teljesen szinkronban működnek, és amit kigondolunk, szinte órákon belül, vagy néhány nap leforgása alatt megteremtődnek. Izgatottan várjuk, hogy kinyithassuk a Varázsdoboz ajtaját, és ezzel egyidőben egy új fejezetet az életünkben :)
Szeretettel várunk 2022. március 1-től Pécsett, a Ferencesek utcája 19 szám alatt.

Barb Tailor
Képek: Pinterest

Follow Us

  • Facebook Classic
  • Instagram - Grey Circle
  • Pinterest Classic
  • Google Classic
Featured Posts