top of page

Örök MEGÚJULÁS?

Ugyan már... Mennyire unalmasan hangzik, amikor egy ilyen címet lát az ember... Pedig tényleg törvényszerű ez a dolog. Ahhoz, hogy megújuljon az élet, először múljon el, lepje be a por, mintha soha nem is lett volna... és legyen talaja az egészen új hajtásnak. Az elmúláshoz még túl fiatal ez a márka, hiszen az elmúlt évtizedben született jó néhány gyönyörűséges táska kis műhelyünkben. Volt benne bőven kreativitás, könnyedség, és öröm is hála Istennek.

Bevallom, hogy elég nagy fordulatot vett az élet a Barb Tailor háza táján, amikor is tavaly nyár végén arra gondoltam, szeretnék új helyeken is bemutatkozni, és hogy milyen jó lenne Budapesten egy szép butikban, ruhák mellett megmutatni alkotásainkat. És az univerzum mintha csak erre várt volna, nyitotta is az utat, egyenesen egy ruhaszalonba, először Dombóváron, és szeptembertől Budapesten is, ahol örömmel fogadták az egyedi ruhák mellé az izgalmas kiegészítőinket. Többet is kaptam, üzlettárs lettem, így a kis szalon személyes lehetőséget is kínált a bemutatkozásra.

Nagy lendülettel készültek a szebbnél szebb dolgok, elvarázsolódva az alkotás örömétől szinte szárnyakat kaptam, és a kreatív álmom kibontakozását. Már augusztusban elkezdődőtt nálunk a készülődés az év végi ajándékozásra.

Reklámozás az interneten - tanulom ezt is, mert folyamatos jelenlétet kíván - események a showroomban, az első személyes bemutatkozás. Majd a a Christmas Shopping party keretében szombatonként egész nap a vevőinkre várva végül is eltelt a december is. Nem mondom, hogy eredménytelen volt, de valami mégsem ment igazán - a vevőink nem jöttek olyan számban, amilyet elképzeltem magamban. Ám belátom, hogy ez is egy lassú folyamat, és türelemre tanít.

Bevallom, elfáradtam végtelenül, minden szombaton felutaztam Pécsről Budapestre, a hét többi napján pedig dolgoztunk a meglévő üzleti partnereinknek is. Így hát alig vártam, hogy végre pihenni tudjak, az ünnepeket szinte végig befelé fordulással töltöttem.

Mint amikor a természet is megpihen, és a magok a föld alatt hibernálódva türelmesen várják a tavaszi enyhülést, és a Nap hívogató sugarait. Így hát én is elvonultam egy kicsit, mert értem, élem az elemek ciklikus körforgását, együtt rezgek a Földanya misztikus lényével.

És szívből várom, hogy a megújulás szele ismét feltöltsön, és tavaszra egy új kollekcióval, izgalmas színekkel és fazonokkal kiáramoljak a világba, örömmel átitva minden alkotásunkat.

Ha idáig elolvastad gondolataimat, akkor talán Neked is szól valami belőle. Kívánom, hogy engedd meg Te is ezt a megnyugvást, és átalakulást a lelkedben - szelíden, szeretetteli gondolatokkal önmagad felé.

Follow Us

  • Facebook Classic
  • Instagram - Grey Circle
  • Pinterest Classic
  • Google Classic
Featured Posts